Fii romantic de Ziua Indragostitilor

by on February 9, 2013

in Romantic Blog

…si nu numai. Poti fi romantic si ii poti arata persoanei iubite cat de mult o iubesti si o apreciezi, in fiecare zi. Prin lucruri marunte si simple. Si eu cred ca aceste lucruri simple prin care iti arati romantismul, au cel mai mare impact asupra inimii celui/celei iubit/iubite.

Daca nu poti exprima ceea ce inima ta doreste sa ii transmita, Fii romantic de Ziua Indragostitiloratunci trimite-i o frumoasa melodie de dragoste. Gasesti o minunata colectie de melodii de dragoste pe ROMANTIC.SILVIUBACKY.COM, si ai in plus avantajul ca toate sunt traduse si subtitrate in limba romana, fiind in acest fel sigur/a ca mesajul tau va fi in intregime inteles.

Cuvintele unei melodii de dragoste, asemenea unei scrisori de dragoste, vor transmite mesajul inimii tale exact acolo unde trebuie sa ajunga.

Asadar, daca nu esti inzestrat/a cu darul acesta al “cuvintelor mestesugite”, sau nu poti spune ceea ce simti cand o/il imbratisezi, mergi pe ROMANTIC.SILVIUBACKY.COM, alege una dintre multele frumoase melodii de dragoste si trimite-o catre ea/el pentru a-ti exprima sentimentele si trairile.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com