Ferma Animalelor Pentru Copii

by on April 20, 2015

in LUCRURI DE BAZA, Lumea Copiilor

In minivacanta de Paste de anul acesta, mi-am propus sa petrec cat mai mult timp alaturi de copiii mei. Si m-am apucat intr-o buna zi sa caut pe internet un loc linistit, cu aer curat, undeva in jurul Bucurestiului, unde sa ne putem relaxa si simti bine.

Am descoperit in felul acesta doua locatii, de care sincer chiar nu stiam, Parcul de aventuri EdenLand, situat la 20 de kilometri nord de Bucuresti, langa Balotesti, si Ferma Animalelor din comuna Pantelimon, despre care vreau sa spun acum cateva cuvinte.

Ferma este un fel de gradina zoo cu animale domestice, unde copiii au posibilitatea de a experimenta bucuria cunoasterii indeaproape a multor animale de ferma prietenoase, intr-un minunat decor rustic.

Ferma Animalelor Pentru Copii

Ferma gazduieste o gama larga de animale, incluzand oi, vaci, capre, porci, ponei sau animale mai micute, cum ar fi iepurii.

Pe langa animale, la ferma exista si un spatiu special amenajat pentru copii, unde acestia se pot zbengui in voie.

Din moment ce tot a venit vremea frumoasa, chiar merita sa iti faci putin timp sa mergi pana acolo. Este, dupa parerea mea, o alternativa mult mai buna unei zile petrecute intr-un parc.

 Adresa este str. Sfantul Gheorghe, comuna Pantelimon, Judetul Ilfov (4,5 km de la Cora pe DN3). 

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com