Eu cred in Mos Craciun

by on December 4, 2010

in Romantic Blog

In urma cu aproximativ doi ani,  intorcandu-se de la scoala, baietelul meu a venit direct la mine si mi-a spus un pic revoltat :Tati, stiu ca nu exista Mos Craciun si ca voi sunteti cei care ne cumparati cadouri mie si surioarei mele!

L-am luat atunci langa mine si i-am explicat pe intelesul lui ca intr-adevar Mos Craciun nu e o singura persoana, insa el exista in fiecare dintre noi.

Mosul reprezinta comportamentul uman de grija si bunatate, iubire, daruire si pace. Mos Craciun traieste in fiecare dintre noi.

E in inimile noastre. Este in tine. Este in mine. Mosul e o stare de spirit. Cred in Mos Craciun si il iubesc. Si tu poti continua sa crezi in el.

Eu cred in Mos Craciun

Sunt o persoana care crede in Mos Craciun. Nu in el ca persoana reala, ci ca un simbol de speranta.

Pentru mine Mos Craciun simbolizeaza spiritul Craciunului si este posibil ca el sa fie real. Poate e o nebunie ca un adult sa creada in Mos Craciun dar simt ca daca nu as mai crede, as inceta sa iubesc Craciunul, n-as mai crede in spiritul de a darui.

A devenit o valoare prea mare pentru mine, simbolic si spiritual. Deci cred in Mos Craciun. E ceva rau in asta? Cred ca Mos Craciun poate fi o punte pentru a-i ajuta pe copii sa inteleaga fantezia si simbolurile.

De-am putea face sa fie Craciunul in fiecare zi, poate am face si lumea un pic mai buna.

Si pentru ca si anul acesta sarbatorile de iarna bat la usa,doresc sa va ofer si eu un cadou format din cele mai frumoase cantece legate de magia Craciunului, cele cantate in limba engleza fiind traduse si subtitrate in limba romana.

LE GASESTI PE TOATE AICI.

Sper din suflet sa va aduca macar putina bucurie in inimi si va doresc de pe acum “Sarbatori Fericite!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com