Enia Player

by on January 28, 2011

in LUCRURI DE BAZA

Da,este adevarat,exista o multitudine de video player-e pe piata si ai de unde alege. A mai aparut insa unul,si intrebarile apar inevitabil : “De ce a fost introdus?” “Cine are nevoie de el?” “Ce il diferentiaza de celelalte deja existente?”

La o prima privire,el pare simplu si fara prea multe caracteristici,insa principala diferenta este ca Enia player include un simplu editor video.Astfel,de exemplu,poti imparti un film in mai multe episoade,poti taia sau extrage fragmente dintr-un fisier video in timpul redarii acestuia,tot ce ai de facut fiind doar sa marchezi inceputul si finalul episodului.

Este foarte simplu apoi sa iti salvezi respectivele episoade ca fisiere video distincte dar si bucati din coloana sonora ca mp3. Inca o caracteristica importanta a acestui player este usurinta cu care poti face un snapshot,adica sa salvezi ca imagine foto o anumita parte din film care tie iti place.

Enia player suporta variate formate video cum ar fi avi, mov, mpeg, wmv, xvid, mp4.

Si cel mai iportant aspect…este GRATIS! Intra pe pagina principala Enia Player,descarca-l si bucura-te de ceea ce iti ofera!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com