Editare photo online

by on May 29, 2013

in EDITARE VIDEO

Atunci cand ai nevoie sa editezi o fotografie repede, in zilele noastre nici nu mai este necesar sa achizitionezi un software in acest scop. Editarea foto online poate fi simpla, rapida si – partea mea favorita – GRATUITA.

Exista cateva site-uri unde iti poti prelucra fotografiile fara a fi nevoit sa instalezi vreun program. Unele dintre ele iti cer sa te inregistrezi, insa favoritele mele nu numai ca sunt gratuite, dar nu iti cer nici sa descarci ceva in calculator pentru a instala, nici sa te inregistrezi si merg foarte bine cu aproape orice browser.

Editarea foto online poate fi simpla, rapida si – partea mea favorita – GRATUITA.Cu toate ca exista asadar mai multe astfel de site-uri, printre care PICTURE TO PEOPLE (Gasesti aici o multime de efecte uluitoare pentru crearea de texte 3D profesionale) sau SPLASHUP, iata care este editorul meu foto online simplu de folosit, care este perfect pentru a blura o fotografie de exemplu, raspunzand in acelasi timp multor altor nevoi cum ar fi corectia culorilor sau redimensionarea:

Pixlr.com

Cel mai popular editor foto online din lume.” Acest site iti ofera trei optiuni de editare online a fotografiilor tale.

Pixlr Editor iti ofera o gama larga de instrumente de editare (editing tools), ceva asemanator Adobe Photoshop.

Pixlr-o-matic care are mai mult o serie de filtre asemanatoare Instagram, cu ajutorul carora iti poti distorsiona fotografiile pentru a le da un aer dezordonat, analog.

Pixlr Express, asemanator Pixlr-o-matic ca mod de folosinta, avand insa mai multe optiuni in gama de efecte.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com