Easter frame facebook cover

Easter frame facebook covers

by on March 19, 2015

in Freebies

Poza de coperta este cea mai buna cale de a-ti exprima bucuria cu orice ocazie. Primavara fiind deja aici si Urecheatul de Paste tot mai aproape, vei dori poate sa iti schimbi poza de coperta de pe profilul tau de facebook cu una noua, prin care sa iti exprimi bucuria cu aceasta ocazie.

Si mai mult, vei dori poate sa fii unic, sa ai o poza de coperta speciala, personalizata. Dupa ce anul trecut ti-am oferit alte cateva poze de coperta asemanatoare (vezi aici si aici), anul acesta iti voi oferi alte doua, pe care sa le poti personaliza dupa bunul plac prin introducerea pozei tale in rama cu fundal transparent.

Easter frame facebook covers

  DESCARCA ACUM

Tot ce ai de facut este sa deschizi imaginea cu editorul tau foto si sa asezi poza ta in spatele spatiului transparent, dupa care esti gata sa o salvezi si sa o incarci pe profilul tau de facebook. Da, este chiar atat de simplu!

Pentru mai multe poze de coperta, din diferite categorii, te astept pe site-ul nostru,   POZEDECOPERTA.INFOde unde poti incarca poza de coperta favorita direct pe profilul tau da facebook, precum si pe pagina noastra de   FACEBOOK pentru alte noutati si surprize.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com