Drumul dinaintea ta

by on October 29, 2014

in Romantic Blog

Este adevarat ca nu poti prevedea viitorul si ca niciodata nu vei sti cum va arata acesta, ce va urma sa se intample. Asta nu inseamna insa ca este intamplator, ca viitorul este o chestiune de hazard.

Poti avea o vaga idee despre cum va arata viitorul tau. Si asta datorita semnelor si indiciilor din prezent care te ajuta sa iti faci o imagine despre ceea ce maine, anul viitor sau urmatoarea decada iti va aduce.

Drumul dinaintea ta
Cred ca cel mai puternic indiciu care te ajuta sa iti faci acea imagine sunt oamenii apropiati tie. Poate nu vei sti ce serviciu vei avea, ce masina vei conduce, starea sanatatii tale, insa ceva din prezent iti spune ca familia ta, prietenii sau alte persoane speciale vor fi acolo, langa tine, prin toata incertitudinea.

Totusi, nu traim intr-o lume perfecta. Legaturile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru sunt puse uneori la incercare, pana la punctul acela cand imaginea fericirii incepe sa se fisureze.

E trist cand exista un conflict care rezulta intr-o imagine a celor pe care ii vrei in viata ta, nepotrivindu-se cu imaginea din mintea ta care iti spune altceva. Un conflict intre inima si creier. Intre credinta si logica.

Este trist si greu sa pierzi oameni, intrucat cu cat petreci mai mult timp cu cei pe care ii iubesti, cu atat investesti o parte din tine in fiecare din voi. Si cand ruptura intervine, cred ca atat de dureros intelegem expresia “o parte din mine tocmai a murit.”

Insa lucrul important de tinut minte este faptul ca finalul drumului nu este finalul calatoriei.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com