Down For Everyone

by on August 19, 2013

in WORDPRESS

Cand vizitarea unei anumite pagini de web are ca rezultat un mesaj de eroare 404 sau orice astfel de mesaj, poate ai dori sa verifici (pentru a te asigura), daca acel website chiar nu merge (down for everyone), sau problema este doar la tine, de exemplu din cauza conexiunii la internet (just you).

Sau poate ai un site al tau pe care nu il poti accesa la un moment dat. Este oare acesta “cazut” si pentru altii sau problema este doar la tine?
Exista un utilitar online gratuit, down for everyone or just me?, cu ajutorul caruia poti verifica acest lucru, daca de exemplu site-ul tau este “cazut” si pentru altii, sau numai pentru tine.

Down For Everyone

Trebuie sa introduci in casuta adresa site-ului ce doresti a verifica (ca in imaginea de mai sus), dupa care sa dai click pe or just me?  si imediat vei primi un raspuns concret, daca problema respectiva este doar la tine (just you) sau este generala, la toata lumea (down for everyone).

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com