Disappearing Effect cu Movie Edit Pro

by on September 26, 2012

in EDITARE VIDEO

Ma uitam acum ceva timp la un film si mi-a placut foarte mult unul dintre efectele speciale pe care le-am vazut. Un copil care alerga printr-un tunel (imagine redata in slow-motion, adica cu incetinitorul), si care dintr-o data a disparut.

M-am gandit sa incerc si eu in joaca sa vad daca pot realiza acest efect folosindu-ma de editorul video pe care il utilizez, MAGIX MOVIE EDIT PRO.

Ei bine, mi-a iesit joaca si va pot spune ca este extrem de simplu de realizat, mai simplu decat ai putea crede.

Trebuie sa deschizi programul in modul timeline si sa adaugi pentru editare clipul video pe care l-ai inregistrat. Odata ce ai facut acest lucru, va trebui sa alegi momentul in care doresti ca efectul sa inceapa si va trebui sa realizezi fundalul, fundal in care tu nu trebuie sa apari.

Cum faci acest lucru? Mergi cu cursorul spre o portiune a inregistrarii video in care nu apari, click dreapta pe imagine, apoi click pe Create still frame.

In felul acesta ai creat o imagine, o poza cu acea portiune din film. Iei apoi respectiva imagine si o pui imediat sub clipul video, in acea portiune unde tu ai decis ca efectul vrei sa aibe loc. Adaugandu-i tranzitia FADE IN, cand filmuletul ajunge in acel punct va trece la imagine treptat lasand senzatia aceea a disparitiei treptate. Neadaugand respectiva tranzitie, trecerea se vaface brusc, adica tu vei dispare brusc din cadru.

Iti doresc succes si nu uita ca pentru orice nelamurire poti lasa un comentariu mai jos.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com