De ce ai pierdut like-uri pe facebook

by on March 21, 2015

in INTERNET

facebookAi o pagina de facebook si te-ai pomenit recent ca ai pierdut foarte multe dintre like-uri? Nu intra in panica, nu este nimic in neregula.

Recent, Facebook a introdus noi modificari cu privire la stergerea conturilor inactive, ceea ce a dus implicit si la stergerea aprecierilor pe care acestea le-au facut, cauzand in acest fel o scadere drastica a numarului de fani ai unor pagini.

Modificarea ii va afecta in mod special pe aceia care au achizitionat like-uri contra cost de la persoane sau firme care ofera asemenea servicii.

De ce ai pierdut like-uri pe facebook

“Recent, ne-am actualizat modalitatea în care măsurăm numărul de persoane care au dat like paginii tale. Paginile ar putea avea parte de o scădere a numărului de like-uri după 12 martie, când vom șterge like-urile provenite de la conturile inactive de Facebook”, a fost mesajul transmis de reprezentantii retelei de socializare pe toate paginile de facebook.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com