De-as fi James Bond

by on October 27, 2010

in LUCRURI DE BAZA

James Bond“Bond.James Bond.” Cred ca a ramas legendara celebra replica a renumitului agent 007. Asta ma face sa imi amintesc o glumita care m-a amuzit copios cand am auzit-o.Intrebat cat este ceasul,James Bond raspunde :“Cinci.Patru fara cinci.”

Ti-ai dorit si tu macar o data in viata sa fii un “James Bond”? Sa ai parte de actiune si adrenalina la tot pasul? Poate ca fiecare dintre noi s-a imaginat macar o data in ipostaza sau in pielea unui personaj favorit.

Ei bine,zilele astea,eu si prietenul meu George am pus la cale o mica experienta. Ne-am zis sa incercam sa vedem si noi cum o fi sa fii si tu un mic James Bond!!
Ce a iesit? Pentru inceput rasete si voie buna la filmarea scenelor. Apoi,munca migaloasa la editarea acestora,nervii si micile injuraturi cand ceva nu iesea cum as fi vrut sau calculatorul mai dadea semne de oboseala si in cele din urma distractia cauzata de vizionarea peliculei cu James Bond de Romania!!!

Si in final,ramane curiozitatea.Curiozitatea cu privire la parerea voastra.Asteptam gandurile si criticile voastre,iar inainte de incheiere amintesc ca intreaga editare a filmuletului a fost realizata cu Magix Movie Edit Pro 16,soft despre care am creat o postare deja si despre care cu siguranta va voi mai vorbi.
[KGVID width=”580″ height=”326″]http://silviubacky.com/wp-content/uploads/2011/01/De-as-fi-James-Bond.mp4[/KGVID]

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com