Dallas style intro

by on January 21, 2013

in EDITARE VIDEO

Nu cred sa fie cineva care sa nu cunoasca genericul de inceput al vestitului serial DALLAS. Si pentru ca intotdeauna mi-a placut acest stil aparte si unic, am cautat pe internet sa vad daca gasesc vreun program ceva, cu ajutorul caruia sa poata fi reprodus, personalizat cu propriile imagini si texte.

dallas style intro

Cautarile mele neaducandu-mi nici-un rezultat, am decis sa incerc, mai mult in joaca, sa fac acest Dallas intro style singurel, folosindu-ma de programul meu de editare video, MAGIX MOVIE EDIT.

Si pentru ca tot lucram la editarea unor filmari realizate cu ocazia unor iesiri la plimbare, m-am gandit sa le ofer acestora putina autenticitate si un stil aparte, astfel incat le-am facut un generic de inceput destul de original spun eu, care il copiaza pe cel al renumitului serial DALLAS.

Am pierdut eu ceva timp incercand si iar incercand, rezultatul final fiind cele doua clipuri de mai jos.

Nu stiu daca foarte reusit, insa ideea care prinde contur de aici este ca SE POATE. Dupa ce am aratat cum iti poti face singur propriul Walt Disney sau Star Wars intro folosindu-te de aceste editor video, iata ca se poate chiar mai mult.

Din punctul meu de vedere, este cel mai bun program de editare video, oferindu-mi cam tot ceea ce am nevoie in acest sens.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com