Cum schimbi imaginea de fundal pe youtube

by on February 15, 2013

in INTERNET

Daca vrei sa iti personalizezi canalul de YouTUBE prin incarcarea unei imagini cat mai reprezentative, ai de ales intre a cauta pe google una care o consideri cat mai adecvata, a-ti edita singur una cu Photoshop, Gimp sau alt editor grafic cu care esti familiarizat, sau a apela la serviciile unei persoane care are cunostintele minime necasare de a-ti edita o imagine de fundal personalizata.

Exista o multime de locuri online unde poti gasi persoane suficient de talentate pentru editarea unui fisier PSD, dispuse sa te ajute in acest sens contra unor sume in general in jurul a 5$. FIVERR, CHEAPERR sau RICHERR sunt doar cateva exemple in acest sens.
Cum schimbi imaginea de fundal pe youtube

Indiferent de varianta aleasa, modalitatea de incarcare a imaginii de fundal pe canalul tau YouTUBE este aceeasi:

[lists style=”1″ ] [lists_item]1. Logheaza-te pe contul tau de YouTUBE[/lists_item] [lists_item]2. Click pe username-ul tau in coltul din dreapta sus al paginii. Click pe “Canalul meu” (My Channel) in sub-meniul ce va apare.[/lists_item] [lists_item]3. Click pe “Setarile canalului” (Channel Settings).[/lists_item]
[lists_item]4. In meniul “Modul de afisare” (Appearance), click pe “Alegeti un fisier” (Choose File), pentru a selecta si incarca imaginea ce doresti a folosi ca si fundal (background).[/lists_item] Cum schimbi imaginea de fundal pe youtube
[lists_item]5. Nu modifica setarile originale ale imaginii de fundal, “Derulare” (Scrolling) si “Fara repetare” (No Repeat).[/lists_item] Leave the default Background settings of “Scrolling” and “No Repeat”
[lists_item]6. Click pe “Finalizati editarea” (Done Editing) in coltul dreapta sus.[/lists_item] [/lists]

Si cu asta gata, ai modificat imaginea de fundal a canalului tau YouTUBE. [animated_button align=”center” animation=”flash” color=”red” size=”small” text=”VIZITEAZA CANALUL MEU YOUTUBE” url=”http://www.youtube.com/user/silviubacky27″] video-bg

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 1 comment… read it below or add one }

Steve January 10, 2016 at 10:48 pm

Great work! Thanks a lottttt…

Reply

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com