invata cat de simplu poti adauga efectul de clona filmelor tale

Cum sa te clonezi cu Magix Movie Edit

by on May 20, 2013

in EDITARE VIDEO

In tutorialul de astazi, vom invata cat de simplu poti adauga efectul de clona filmelor tale folosindu-te de MAGIX MOVIE EDIT.

Cum am mai spus in repetate randuri, MAGIX MOVIE EDIT este un editor video cu o multime de caracteristici care fac foarte simpla pentru oricine crearea de efecte video spectaculare. Cum sa te clonezi cu Magix Movie Edit

Ai vazut cu siguranta in multe filme un actor jucand un dublu rol, ambele personaje putand fi in aceeasi scena impreuna. Acesta este efectul de clona, “cloning effect”, si poate fi foarte simplu realizat cu MAGIX MOVIE EDIT.

PASUL 1 : CREAREA A DOUA CLIPURI
Cand filmezi cele doua clipuri, este IMPORTANT sa ai camera video fixata pe un trepied (sau pe un suport unde sa stea nemiscata) si sa te asiguri ca filmezi scenele din aceeasi pozitie, pastrand acelasi unghi.

Acest lucru va face ca efectul de clona sa fie unitar, dintr-o singura bucata si mai usor de realizat.

In primul clip, intreaga actiune va avea loc in partea dreapta a inregistrarii iar in cel de-al doilea in partea stanga, cu acelasi “actor” in cadru.

Pentru a demarca cele doua parti, dreapta si stanga, este necasar sa iti fixezi ca si semn un centru imaginar de care nu ai voie sa treci, astfel incat subiectul celor doua cadre filmate sa nu se intersecteze. Trebuie in acelasi timp sa te asiguri ca nu are loc nici-un fel de miscare pe fundal in timpul cand inregistrezi cele doua cadre.

PASUL 2 : INCARCA CELE DOUA CLIPURI IN MODUL TIMELINE AL EDITORULUI VIDEO
Odata ce ai filmat cele doua clipuri si le-ai salvat in calculator, deschide MAGIX MOVIE EDIT si incarca cele doua clipuri in modul timeline, unul sub celalalt.

Urmareste mai jos un scurt tutorial creat in acest sens care sper sa te ajute. Pentru orice nelamurire esti liber sa lasi un comentariu putin mai jos iar eu voi incerca sa te ajut.


box shadow

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com