Cum sa pui Adsense oriunde in postul tau

by on February 24, 2013

in WORDPRESS

Google Adsense fiind cea mai populara metoda de a castiga bani din blogul tau, probabil ca plasarea acestor tipuri de anunturi in posturile tale este metoda de monetizare pe care si tu o utilizezi.
Cum sa pui Adsense oriunde in postul tau
Ce faci insa atunci cand vrei sa inserezi in postul tau un astfel de anunt, de orice marime, intr-un anume loc, la inceputul, mijlocul sau finalul acestuia? Si chiar mai mult, sa il pozitionezi exact in locul dorit de tine, in stanga, in centru sau in dreapta?

Click Missile Lite este un plugin pentru wordpress, foarte util, fiind in acelasi timp cea mai simpla solutie de a adauga anunturi google (si nu numai), in orice loc din postul sau pagina ta wordpress.

Mergi AICI pentru a-l descarca si urmari un scurt video tutorial despre modul de folosinta. Iar daca esti in cautarea unei teme wordpress optimizate perfect pentru adsense, da o privire AICI.
sep

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com