Cum sa lipesti domeniul de la GoDaddy de hostingul de la HostGator

by on January 4, 2013

in WORDPRESS

Asadar, te-ai hotarat sa ai propriul tau site. Am aflat impreuna ca pentru aceasta ai nevoie de doua lucruri : DOMENIU si HOSTING.

Tot impreuna am aflat si combinatia ideala, domeniu de la GODADDY.COM (care are si hosting dar e scump), si hosting de la HOSTGATOR (care are si domenii dar sunt scumpe).

Buuun. Deci, urmand pasii de AICI, ti-ai cumparat domeniul si te-ai inregistrat la HOSTGATOR.

Ce urmeaza acum? “Lipirea” domeniului de la GoDaddy de hostingul de la HostGator. Hai sa vedem impreuna cum se poate face acest lucru.

Odata domeniul cumparat, aflandu-te inca in contul tau de la godaddy, mergi la sectiunea DOMAINS, locul in care se afla domeniile achizitionate de tine.

Aici dai click pe domeniul tau si ti se va deschide o noua pagina cu tot felul de informatii cu privire la acesta. Pe tine nu te intereseaza altceva decat sa setezi “NAMESERVERS”, schimband serverele initiale cu cele de la hostgator.

Cum sa lipesti domeniul de la GoDaddy de hostingul de la HostGator

Dai click pe SET NAMESERVERS , iar in noua fereastra deschisa tu setezi ultima optiune, I have specific nameservers for my domains.

Cum sa lipesti domeniul de la GoDaddy de hostingul de la HostGator

Acum, lasam fereastra aceasta deschisa si mergem in CONTROL PANEL la HOSTGATOR, unde gasim in partea Cum sa lipesti domeniul de la GoDaddy de hostingul de la HostGatorstanga jos rubrica Account Information, de unde copiem cele doua nameservers si le lipim la godaddy, in rubrica din fereastra lasata anterior deschisa.

Odata acest pas facut, au fost lipite serverele de domeniu. Mergi acum din nou in control panel la hostgator, la rubrica DOMAINS si dai click pe ADDON DOMAINS.

Mergi acum din nou in control panel la hostgator, la rubrica DOMAINS si dai click pe ADDON DOMAINS.

La prima rubrica, New Domain Name, treci numele noului tau site, la parola, iti treci propria ta parola dupa care click pe Add domain.

Si gata, acum domeniul tau este atasat, “lipit” hostingului de la Hostgator.

Sper ca ti-a fost util acest tutorial, daca insa ai nelamuriri sau intrebari, nu ezita sa te folosesti de formularul de contact sau sa lasi un comentariu in acest sens.

VEZI SI VIDEO

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com