Cum să îți faci un intro personalizat pentru filmele tale

Cum să îți faci un intro personalizat pentru filmele tale

by on November 23, 2011

in EDITARE VIDEO, INTERNET

Am descoperit de curând pe internet o aplicație online cu ajutorul căreia îți poți crea foarte simplu și rapid propriul tău intro personalizat. Nu mai ai nevoie de cunoștințe de editare video, de after effects sau photoshop.

Poți așadar să îți creezi un intro care imită marile case de producție ca Walt Disney, Warner Bros, Universal sau Pixar folosind propriul tău nume, ori poți să faci alte tipuri de clipuri sau intro-uri adăugând doar textul tău în căsuțele special create pentru acest lucru.

WARNER BROS

PIXAR

UNIVERSAL

LIONSGATE

Pentru inceput, trebuie sa mergi pe iVIPID.COMsi sa iti faci un cont (te poți înregistra și cu contul de facebook).

Apoi, ai de parcurs urmatorii pasi:

 • ALEGI INTRO-UL PE CARE ÎL DOREȘTI
 • PERSONALIZEZI RESPECTIVUL INTRO într-un mod foarte simplu,completând doar câmpurile necesare cu propriul tău text,alegând rezoluția dorită și dând click pe butonul CREATE
 • BUCURĂ-TE DE FILMUL TĂU -€“ o data ce filmul tău a fost procesat,mergi la secțiunea “My Videos” pentru a-l urmări sau descărca după caz.
iVIPID.COM permite utilizatorilor sa creeze un film gratuit pe zi, la o rezolutie scazuta insa. In acelasi timp, pe acesta apare un inscris cu logo-ul lor. Aceasta optiune este insa potrivita, dupa parerea mea, pentru a putea sa vezi cum va iesi filmul tau final.

Pentru doar $1.99, iti poti crea filmul tau la o rezolutie de pana la 480 x 270, potrivita pentru a fi vizionat pe telefonul mobil sau pe internet.

Pentru un film cu rezolutia de 1,280 x 720, te costa 4.99$. Si asa mai departe.

Apoi, dupa ce ai terminat, il poti imparti pe retelele de socializare, posta pe blogul tau sau descarca. Distractie placuta!

Vino AICI sa afli cum poti acumula puncte cu ajutorul carora sa poti achizitiona filme pe acest site!Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

 • Reguli :
 • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
 • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
 • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
 • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
 • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
 • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
 • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 2 trackbacks }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com