Cum sa instalezi mai multe plugin-uri odata

by on March 11, 2013

in WORDPRESS

Cum sa instalezi mai multe plugin-uri odataTocmai ti-ai lansat un nou blog si va trebui acum sa instalezi toate acele plugin-uri pe care tu le consideri utile.

Dar parca sunt prea multe, si este atat de plictisitor uneori sa tot incarci si instalezi plugin-uri unul cate unul!

Iata insa ca exista o solutie care se numeste Improved Plugin Installation, o imbunatatire a metodei clasice de incarcare a unui plugin in wordpress.

Acesta este tot un plugin, care odata instalat te va ajuta sa iti incarci toate celelalte plugin-uri odata, scriindu-le intr-o casuta denumirea sau URL-ul de unde pot fi descarcate.

Asadar, pentru a instala mai multe plugin-uri odata, mergi la sectiunea [highlights color=”red”]“Add new plugin”[/highlights], iar in casuta de acolo scrie denumirea sau URL-urile plugin-urilor ce doresti a le instala, unul sub altul.

Cum sa instalezi mai multe plugin-uri odata

Nu este obligatoriu ca plugin-urile sa fie de la WordPress.org. Atata timp cat folosesti URL-ul direct, acestea se vor instala fara nici-o problema.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com