Cum sa incarcam fisiere mari in wordpress

by on January 13, 2013

in WORDPRESS

Ai incercat vreodata sa incarci la tine pe site un fisier media, un video de exemplu, pe care sa-l imparti cu ceilalti si nu ai reusit datorita dimensiunii mari a acestuia? Dupa cum stim, wordpress limiteaza marimea unui fisier pe care vrem sa-l incarcam de la noi din calculator, la 64 MB.

Transfer big files to wordpress

M-am lovit si eu de aceasta problema, neputand sa upload big files, si tot cautand solutii, am gasit un plugin pentru wordpress, care iti permite sa faci acest lucru. Se numeste Add From Server, este gratuit, si poate fi descarcat de aici.

Vei putea sa incarci acum pe site fisiere care sa depaseasca dimensiunea standard de 64 MB. Poti sa o faci cu FTP (File Transfer Protocol), cea mai convenabila metoda de a incarca fisiere, conectandu-te pur si simplu la contul de hosting si incepand sa incarci fisierele dorite pe site-ul tau.

Bineinteles, asta dupa ce ai instalat si activat plugin-ul de care tocmai ti-am spus.

In acest fel am incarcat si eu cu ceva timp in urma un video cu dimensiunea de 96 MB, meciul de box dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com