Cum sa faci un Slow Motion

by on February 26, 2013

in EDITARE VIDEO

casino online

Am observat in ultimul timp un interes crescand pentru acest procedeu de editare video, slow-motion, despre care spuneam intr-un articol precedent ca este “un efect folosit in procesul de editare a unui film, cu ajutorul caruia timpul pare a fi incetinit.

Asadar, slow-motion inseamna redarea cu incetinitorul,la o viteza mai mica, efectul de a se misca mai lent o parte a filmului sau tot filmul, pentru a se pune in acest fel mai mult accent pe un anumit moment si a surprinde mai bine anumite faze, mai frumoase sau mai interesante.
Cum sa faci un Slow Motion

Iti voi arata acum cat de simplu si rapid se poate realiza acest procedeu folosindu-te de Magix Movie Edit. Spre deosebire de cele anterioare, ultima versiune a acestui editor video, Movie Edit Pro 2013, permite folosirea acestui efect cu tot cu partea audio a clipului video. De cele mai multe ori insa, vei dori eliminarea acesteia.

Pentru orice fel de nelamuriri, lasa un comentariu mai jos si voi incerca, atat cat pot, sa te ajut.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com