Cum sa facem ca Ziua Indragostitilor sa dureze tot anul

by on February 2, 2013

in Romantic Blog

Valentine’s Day, Dragobetele sau oricare alt nume ar avea acea zi a îndrăgostiților, ea se apropie. Întrebarea mea nu este care dintre cele două ar trebui celebrată de noi, ci de ce ar trebui ca aceasta să fie singura zi când îi arăți acelei persoane importante din viața ta cât de mult o iubești și o apreciezi.

Cum sa facem ca Ziua Indragostitilor sa dureze tot anul De ce să nu faci acest lucru în fiecare zi a anului – asigurându-te că îți faci puțin timp să îi amintești cât de mult înseamnă pentru tine?

Nu este chiar niciun motiv pentru care să nu poți face ca Valentine’s Day, Dragobetele sau Ziua Îndrăgostiților să fie în fiecare zi.

Aici sunt doar câteva dintre lucrurile mărunte pe care le poți face, astfel încât Ziua Îndrăgostiților să dureze cu mult mai mult decât 24 ore:

Începe și termină ziua printr-o conexiune cu celălalt

Când te trezești dimineața, spune-i că ești fericit/ă să îl/o vezi sau să îi auzi vocea. Înainte de a merge la culcare, mai amintește-i o dată acest lucru. Nu este nimic mai frumos, mai reconfortant pentru a-ți începe și sfârși ziua, decât să ți se amintească cât de special ești pentru cineva.

poze de coperta

Și nu îți trebuie decât puțină inspirație pentru a face o așa mare diferență în viața cuiva. De ce să nu fie făcută această diferență pentru acea persoană specială din viața ta?

Oferă îmbrățișări

Din nou, ceva care nu cere multe pentru a se întâmpla, dar care poate însemna atât de mult pentru primitor. Cea mai importantă formă de transmitere a căldurii noastre sufletești este ÎMBRĂȚIȘAREA! Atingerea printr-o îmbrăţişare afectuoasă înviorează simțurile, trezește la viață, oferă forță și încrederea de care avem întotdeauna nevoie.

O îmbrățișare reîntărește acea legătură pe care o ai cu partenerul tău, și poate persista întreaga zi. Fie că partenerul tău își dorește o îmbrățișare pentru îmbărbătare sau doar pentru a îi arăta cât de mult înseamnă pentru tine, o îmbrățișare este una dintre cele mai bune căi de a face ca acel simțământ de Ziua Îndrăgostiților să dureze tot anul.

Gesturi simple

Lucruri mărunte, precum un bilețel cu un Cum sa facem ca Ziua Indragostitilor sa dureze tot anulmesaj de iubire lăsat în bucătărie, sau trimiterea unui e-mail în care îi spui că te gândești la el/ea, este un gest simplu ce poate avea efect pe termen lung.

Sau, de ce nu, un e-mail cu una dintre melodiile de dragoste traduse în limba română de pe romantic, prin care să îi arăți că este în gândul și sufletul tău.

Spune cuvintele

Dacă acele cuvinte sunt Te iubesc sau Tu ești cea mai minunată, chiar nu contează. Uneori este important doar să le auzi, mai ales dacă vin din senin, pe neașteptate.

În concluzie

După cum ai văzut, nu ai absolut niciun motiv pentru care să nu poți face ca Ziua Îndrăgostiților să dureze tot anul. Ai nevoie doar să îți faci timp ca aceasta să se întâmple.

Vei fi surprins/ă de cât de multă savoare și farmec vei da vieții tale arătându-i celui/celei pe care îl/o iubești ce mult înseamnă pentru tine. Mai mult decât o singură zi pe an.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 2 trackbacks }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com