Creeaza-ti propriul Walt Disney Intro cu Magix Movie Edit

by on January 2, 2013

in EDITARE VIDEO

Dupa ce vei citi acest post, probabil vei spune ca niciodata nu ai gasit un tutorial mai simplu. Sau ca, nu te-ai fi gandit ca a face un intro Walt Disney, personalizat cu numele tau, poate fi chiar ATAT DE SIMPLU!

Ei bine, pentru inceput va trebui sa descarci acest filmulet de pe YouTUBE pentru a-l deschide ulterior cu MAGIX MOVIE EDIT, editorul nostru video.

Urmarind filmul, vei observa un lucru IMPORTANT, anume ca la final, unde trebuia sa apara logo-ul Walt Disney, nu apare nimic.

Ce inseamna asta? Ca in acel loc, putem face noi sa apara numele nostru! Pentru aceasta, va trebui sa avem instalat in calculator fontul Walt Disney. Mergi AICI, descarca-l, dzarhiveaza-l si copiaza-l in CONTROL PANEL – FONTS.

Acum, deschide filmul descarcat anterior de pe youtube, cu MAGIX MOVIE EDIT.

Creeaza-ti propriul Walt Disney Intro cu Magix Movie Edit

Mergi cu cursorul spre partea finala a clipului, si te opresti acolo unde in mod normal trebuia sa apara scris Walt Disney. Mergi acum la TITLE, scrii numele tau, alegi fontul Walt Disney pe care l-ai descarcat si instalat anterior, maresti dupa plac dimensiunea titlului si apoi il pozitionezi cat mai bine in film.

Mergi apoi la FILE – EXPORT MOVIE, alegi formatul pe care doresti sa-l aiba fsierul tau final, click pe OK si asta e tot!

Fara a avea nevoie de cunostinte de adobe after effects sau photoshop, poti avea propriul tau intro Walt Disney intr-un timp foarte scurt. Il poti folosi ca introducere la filmari facute copilului tau, la nunti, botezuri sau oriunde vrei tu! 

Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca iti ia mai mult timp sa citesti acest post decat sa ai rezultatul final al filmului tau!

SUCCES!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com