Crăciunul Copiilor

by on December 12, 2011

in Lumea Copiilor, Romantic Blog

Cantecele de Craciun pentru copii

Dragi copii din țara asta,

Vă mirați voi cum se poate,

Moș Crăciun, din cer de-acolo,

Să le știe toate, toate.

Crăciunul este sărbătoarea cea mai așteptată de cei mici și un moment plin de bucurie și magie.Este momentul când parcă și noi,cei mari,ne simțim copii și vrem să fim mai buni.

Este vremea colindelor și a cântecelor de iarnă,motiv pentru care vreau să vă ofer câteva astfel de cântecele pentru copii,specifice acestei perioade magice. Cantecele de Craciun pentru copii

După cum am spus într-un post anterior,cred că Moș Crăciun poate fi o punte pentru a-i ajuta pe copii să înțeleagă fantezia și simbolurile.

Dacă ai înceta să crezi în Moș Crăciun,ai înceta și să iubești Crăciunul și n-ai mai crede astfel în spiritul de a dărui.

Amintiți-le celor mici că Moș Crăciun trăiește în fiecare dintre noi,că se află în inimile noastre și reprezintă comportamentul uman de grijă și bunătate,de iubire și pace. Asta mai ales dacă vă confruntați,cum mi s-a întâmplat și mie în cazul băiatului,cu replica “Tati,știu că nu există Moș Crăciun și că voi sunteți cei care ne cumpărați cadouri!”

[videogallery id=”Craciunul Copiilor”]

Sarbatori Fericite
Vă doresc din tot sufletul tuturor Sărbători Fericite și un Crăciun plin de magie alături de copiii voștri și de toți cei dragi vouă!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com