Coloana sonora a amintirilor tale

by on April 16, 2014

in Romantic Blog

Conform Wikipedia, “termenul coloană sonoră sau soundtrack al unui film de cinema sau TV, se referă la muzica din film care acompaniază imaginile.”

Imaginile din trecutul nostru, pe care le revedem de atatea ori cu mintea si incercam sa le retraim cu inima, se numesc AMINTIRI.

De cele mai multe ori, nu este nevoie de nimic mai mult decat o simpla melodie pentru a evoca amintirea unei iubiri, a unei persoane sau a unor clipe frumoase traite de noi candva.

Imaginile din trecutul nostru, pe care le revedem de atatea ori cu mintea si incercam sa le retraim cu inima, se numesc AMINTIRI.
Legatura dintre muzica si amintiri nu este deloc intamplatoare, ce altceva putand evoca mai viu si cu un impact mai rapid situatii si trairi din trecut?
Coloana sonora a amintirilor tale
Cred ca fiecare dintre noi avem o melodie a noastra care ne face mai sentimentali, o coloana sonora care ne acompaniaza pe valurile iubirii atunci cand cu ochii mintii revedem imagini care ne amintesc de iubiri, momente si oameni din trecut.

Neiesind nici eu din tipare, va spun cel dintai care melodie reprezinta pentru mine coloana sonora a amintirilor mele. Este vorba de  I Love You More Than Yesterday, o melodie cantata de Daniel Lopes.

Te astept si pe tine ca printr-un comentariu putin mai jos sa ne spui secretul tau, care este melodia pe care tu o consideri coloana sonora a amintirilor tale.

Iar daca aceasta nu se afla deja in colectia noastra de melodii traduse de pe ROMANTIC, ai putea avea acum posibilitatea sa o adaugi.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com