Colectionar de amintiri

by on August 8, 2017

in LUCRURI DE BAZA

Este o vorba care mie unul imi place foarte mult : UNELE LUCRURI SUNT PENTRU TOTDEAUNA.

Cand am fost anul trecut la mare cu fetita mea, am stabilit amandoi intr-o seara ca intr-una din diminetile urmatoare sa ne trezim devreme si sa mergem pe plaja, sa vedem rasaritul soarelui. Am pus noi alarma sa sune la ora 5 dimineata inca din acea seara, insa cand telefonul a inceput sa strige “desteptarea”, ne-am indemnat reciproc sa amanam cu o zi aceasta experienta! 🙂

Dupa 24 de ore insa, rolurile s-au inversat si noi am fost cei care, impreuna, am invins dulcele somn al diminetii, ne-am inarmat cu camera foto si am pornit spre faleza. Era putin dupa ora 5 dimineata si stiam de la domnul Google ca soarele se va ivi de dincolo de orizontul marii la ora 5:36.

Tati, uite!”, a strigat fetita entuziasmata cand, de dincolo de orizontul inrosit deja de ceva vreme, mingea de foc a inceput incet-incet sa se ridice.

Am facut cateva fotografii de acolo, de sus, dupa care am coborat si am mers impreuna pe plaja, la marginea marii, pentru a privi mai de aproape si a capta alte imagini pe camera foto, care sa ramana pentru totdeauna.

Dincolo de fotografii insa, stiu ca am colectionat amintiri pentru fetita mea. Stiu ca am sadit in inimioara ei ceva ce cu siguranta va ramane pentru totdeauna.

Cand poate, peste ani, un baiat ii va sta alaturi pe malul marii, privind impreuna rasaritul soarelui, stiu sigur ca macar fugar, fetita mea isi va aminti ca taticul ei a fost primul barbat alaturi de care a trait aceasta experienta.

Ofera-i copilului tau amintiri. Motive ca peste ani, sa isi aminteasca cu dragoste de tine.

Cea mai frumoasa mostenire pe care o putem lasa copiilor nostri, sunt amintirile fericite.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com