Celebreaza sosirea Primaverii!

by on March 3, 2015

in Freebies, Romantic Blog

Primavara a sosit in sfarsit! Din fericire, nu numai calendaristic…se simte in aer si in ghioceii care incep sa rasara!

Personal, consider sosirea Primaverii o adevarata sarbatoare, un fel de un nou inceput! De fapt, in foarte multe culturi ale lumii, acesta este inceputul noului an.
Celebreaza sosirea Primaverii!
In Imperiul Roman, noul an incepea pe data de 15 martie. Anul astrologic incepe la echinoctiu, cand luna se muta in primul semn al Zodiacului, Aries, Berbecul. Zeul grec Ares este echivalentul zeului roman Marte (in latina Mars), dupa care a fost denumita luna Martie.

In perioada cuprinsa intre secolul XII si anul 1752, ziua de 25 martie era ziua cand se schimba anul in Anglia si Irlanda.

Asadar, pe scurt, a venit Primavara, suntem in fata unui nou inceput si avem toate motivele sa sarbatorim! Voi oferi cu aceasta ocazie tuturor cititoarelor blogului meu si prietenelor paginii noastre de facebook, cate o poza de coperta personalizata cu propriul nume, o poza tocmai potrivita in aceasta perioada pentru a anunta si celebra sosirea Primaverii!

Celebreaza sosirea Primaverii!

Am incercat atat cat am putut sa folosesc fiecare nume feminin care mi-a trecut prin cap la momentul respectiv. Da click pe butonul de mai jos pentru a descarca toate cele 41 de imagini, alege-o pe cea cu numele tau si ofera restul prietenelor tale in functie de nume.

spring facebook cover

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com