Cele mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurile

by on March 23, 2013

in Romantic Blog

Esti in cautarea celor mai frumoase melodii de dragoste traduse in limba romana? Atunci, ai venit in locul potrivit!
[notice type=”information” title=”Muzica este vibratia iubirii pe intelesul fiecarei inimi.” tag=”h4″]Berthold Auerbach a spus candva ca “Muzica purifica sufletele de praful vietii cotidiene ” iar William Shakespeare a afirmat ca “Daca muzica este hrana dragostei, atunci porneste sa canti.

[video_skin style=”5″ title=”” tag=”h1″ player=”youtube” video_id=”m4U0a_eQ58U” controls=”no” width=”560″ height=”315″] Cele mai frumoase melodii de dragoste din toate timpurileIar daca iti doresti ca aceasta vibratie a iubirii, muzica, sa nu fie doar pe intelesul inimii, ci si a mintii tale, te invit intr-un loc special, un loc unde melodiile sufletului tau sunt toate traduse in limba romana, avand astfel posibilitatea de a patrunde sensul versurilor si a intelege mesajul transmis de artist prin cantecele sale.

Iti ofer asadar posibilitatea de a descoperi o colectie a celor mai frumoase melodii de dragoste traduse în limba romana pe care le-ai putea gasi toate intr-un singur loc.
[animated_button align=”center” animation=”flash” color=”red” size=”large” text=”CLICK AICI” url=”http://romantic.silviubacky.com”] [/notice]

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com