CELE MAI BUNE TEME VIDEO WORDPRESS

by on June 11, 2011

in WORDPRESS

Pentru cei care au intentia de a porni un video blog,vreau sa va prezint aici cateva dintre cele mai bune teme multimedia pe care eu le-am intalnit pana acum.
1.eVID
evid video theme

Poti adauga in posturile tale videouri din retelele favorite,gen Youtube, Vimeo, Veoh, MetaCafe,care vor fi afisate deasupra fiecarui post de pe pagina.Daca nu este adaugat nici-un video,interfata destinata acestuia este eliminata din post(video-urile sunt optionale).

2.Woo Tube
woo tube theme

Aceasta tema a fost conceputa pentru cei care doresc sa creeze un video blog asemanator ca stil YouTUBE-ului. Chiar daca tema a fost creata pentru prezentarea de video-uri,poate fi la fel de bine folosita in multe alte scopuri,cum ar fi o galerie foto,portofoliu sau chiar un blog personal.

3.MeTube
me tube
Si aceasta tema,precum precedenta, este o clona a YouTUBE-ului.Prima mare diferenta intre ele este aceea ca este GRATUITA.
Tema a fost conceputa special atat pentru filme,cat si pentru jocuri.Poti insa oricand opta sa renunti la una dintre aceste doua categorii.

4.Premiere
Premiere-Video-Wordpress-Theme

Aceasta este inca una dintre temele video care mie personal imi plac mult.Cu aceasta tema iti poti separa posturile video de continutul blogului.

5.WTB Video
WTB-Video

Voi incheia aceasta prezentare cu o tema simpla,GRATUITA,dar care isi face treaba cum se spune.Adica,este foarte simplu de folosit.Aceasta este tema care de altfel eu o folosesc pe ROMANTIC.Poti schimba logo-ul prestabilit al temei prin crearea unuia personal in formatul .gif si incarcarea acestuia in folderul cu imagini.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com