Cel mai bun program de editare video

by on October 26, 2010

in EDITARE VIDEO


Soluţia optimă pentru un video HD perfect


Mai multe opţiuni pentru a creea video-uri perfecte

Funcţii moderne cum ar fi editarea MultiCam pentru mai multe camere, corectia senzaţionala a culorilor secundare şi o complet refăcuta, profesionala DVD şi Blu-ray functie face din MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus cel mai bun video editor de până în prezent.

Movie Edit ProAvantajele dvs.
* Mai mult de 1.500 de efecte speciale, tranziţii cinematice şi template-uri incluse
* Functie de dublare avansata (Dolby®Digital 5.1 mixer)
* Suport total pentru camerele HD,HDV,AVCHD şi mult mai mult
* 99 piste pentru piese, editare MultiCam, ruta de călătorie animata si chiar mai mult
Download MAGIX Software at MAGIX.com

Cu MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus puteţi transforma inregistrari din aproape orice sursă video în filme cu adevarat uluitoare, completate cu efecte de cinema de o calitate deosebita, tranziţii superbe şi muzică de fundal de vis.
Interfaţa intuitivă, instrumentele de editare uşor de utilizat şi foarte dezvoltata tehnologie video transforma editarea video intr-o adevarata placere, care garantează rezultate perfecte în timp record.Sunteti ghidati la fiecare pas al procesului de editare,de la importul si editarea inregistrarii si pana la dublarea audio,procesul de copiere pe disc sau exportarea filmului! Veti fi uimiti!


MAGIX Video easy

Suport total pentru cele mai utilizate camere video HD

MAGIX Movie Edit Pro Plus suportă aproape toate sursele video, de la webcam-uri şi camere video DV pana la camerele video de înaltă rezoluţie HDV şi AVCHD. Intreaga gama de dispozitive cu tendinţă moderna, cum ar fi DSLR sau Flip Mino HD sunt acceptate, de asemenea. Noile dispozitive sunt în permanenţă adăugate, pregătindu-vă pentru orice-ar putea veni în viitor!

www.magix.com
Click here

 

Totul este inclus într-un singur pachet: MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus care oferă o mare selecţie de template-uri sofisticate pentru titlurile artistic animate, efecte speciale impresionante şi tranziţii fantastice.

Datorită funcţiei integrate chroma key (ecran verde / albastru), înlocuirea fundalurilor cu fotografii sau alte scene video este o joacă de copii. Functia de corecţie a culorilor vă permite să particularizaţi sau corectati culorile în video. Si asta nu e tot: Puteţi crea opere de artă video fantastice prin evidenţierea culorii individuale şi suprimând toate celelalte.Filmul de box-office “Sin City” este o dovadă de cât fantastic este acest efect! Pur şi simplu încercaţi!

Funcţii multiple de export pentru dispozitive mobile, ca fişiere video sau incarcari pe Internet

Depinde de tine! Cu MAGIX Movie Edit Pro 16 Plus puteţi salva filmele în orice format de fişier, le puteti copia pe orice tip de dispozitiv mobil (iPhone ® şi iPod ® touch, de asemenea) sau încărcaţi-le pe Internet, in albumul online personal MAGIX, pe noile portale video Vimeo ®, sau YouTube ™, chiar şi în rezoluţie HD (720p) şi să le împărtiti cu întreaga lume. Nu e nevoie de ocolisuri,totul direct din program!

PENTRU SI MAI MULT
Click here

Movie Edit Pro

 

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com