Cantece despre toamna

by on August 28, 2014

in Romantic Blog

În doar câteva zile e toamnă iar. Anotimpul acela când cerul este cenușiu, zilele se micșorează, vremea e mai răcoroasă iar somnul mult mai relaxant ca niciodată.

Și în afară de sunetul ploii ce cade la geamul tău, mai sunt și alte sunete care s-ar putea să îți placă, să le consideri emoționante.

Toamna este anotimpul îmbrățișărilor, al pasiunii ce-ți încălzește inima și îți liniștește dorința de a pleca. Toamna este anotimpul iubirii, al serilor în doi, când ceaiul se termină mult prea repede și o simplă pătură devine ascunzătoarea voastră preferată.

Toamna ne amintim câtă nevoie avem de dragoste, de atingeri, de tandrețe, de brațele unui om care pentru noi înseamnă fericire absolută.

Acest anotimp minunat a influențat compozitori să scrie versurile unora dintre cele mai minunate melodii dintotdeauna. Puțin mai jos găsești doar câteva dintre ele. Care e favorita ta?

Tony Christie – Sweet September (subtitrat romana)


Tony Christie – September Love (subtitrat romana)


Nicu Alifantis – Emotie De Toamna


Savoy – Septembrie


Ovidiu Komornyik – E toamna iar

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com