A-NVIAT ISUS

Cantece de Paste

by on April 26, 2013

in LUCRURI DE BAZA

Chiar daca, avand in vedere faptul ca Invierea din morti a lui Isus Hristos reprezinta baza intregii noastre credinte ca si crestini, Pastele este cea mai importanta sarbatoare a lumii crestine, acestei sarbatori nu i se da parca aceeasi atentie din partea noastra ca si Craciunului de pilda.

Prin invierea lui Isus la trei zile dupa rastignirea Sa pe cruce, s-a produs cel mai important eveniment din istoria omenirii.

Nu gasim de exemplu atat de multe cantece avand ca tema Pastele. Si totusi, ceea ce noi sarbatorim de paste, INVIEREA LUI ISUS, reprezinta singurul fapt care constituie cea mai mare piedica in calea negarii si nimicirii credintei crestine.

Piatra de la intrarea în mormânt a fost dată la o parte nu pentru a-l lăsa pe Hristos să iasă afară, ci pentru a le îngădui necredincioşilor să se convingă singuri.

Donald Grey Barnhouse

[videogallery id=”Cantece de Paste”] Va ofer asadar spre auditie aceste cateva cantece pe care am reusit sa le gasesc si va urez de pe acum tuturor sa aveti parte de un Paste plin de fericire alaturi de toti cei pe care ii iubiti.

Daca iti doresti o poza de coperta de Paste pentru profilul tau de facebook, poti alege una de aici.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com