BZN – Melodii traduse in romana

by on February 20, 2014

in Romantic Blog

BZN este o abreviere pentru „Band Zonder Naam“, care inseamna Trupa Fara Nume.

BZN este o abreviere pentru „Band Zonder Naam“, care inseamna Trupa Fara Nume.Desi a trecut mult timp de cand s-a desfiintat, Trupa Fara Nume nu a ramas cu siguranta fara renume, nu putini fiind aceia care inca asculta cu placere melodii de succes ale lor, printre care “Mon Amour“, “Blue Eyes, Blue Eyes“, “Dance, Dance“, “Just an illusion“, “Amor, amor“.

Avand in vedere ca prin minunatele melodii si vocile de neegalat ale solistilor, BZN a ramas si in inimile fanilor din Romania ca fiind una dintre cele mai romantice trupe din istoria muzicii, m-am gandit sa va ofer cateva dintre cele mai frumoase piese ale lor cu versurile traduse in limba romana.

Pana in acest moment, am reusit traducerea versurilor a 6 dintre melodiile lor, Blue eyes, Ann-Marie, Besame Mucho, If I Had Only A Chance, Paradise si Mariana, pe care le gasesti toate AICI.
[cmamad id=”8048″ align=”center”]

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com