Bucura-te de un Halloween Cheaperr

by on October 16, 2012

in MICRO JOBS

Va spuneam intr-un post anterior despre CHEAPERR.NET, ca despre un marketplace online unde iti poti oferi serviciile contra unor sume cuprinse intre 5 si 50 de dolari. Sau unde poti apela tu la serviciile altui utilizator. Poti fi asadar atat vanzator, cat si cumparator.
CHEAPERR - YOUR ONLINE MARKETPLACE
Presupunand ca ai citit deja postul respectiv si ai idee despre ce este vorba (daca nu ai facut-o inca, fuguta repede aici), vreau acum sa iti mai vand un pont.

Intotdeauna sa tii cont de cele mai importante sarbatori ale anului si nu numai de cele care au un rol foarte important in tara noastra.

Halloween-ul de exemplu, este o sarbatoare foarte indragita dincolo de ocean si oamenilor de acolo le place sa faca diferite surprize cu aceasta ocazie. Sau, sa se foloseasca de spiritul acestei zile pentru a-si promova site-urile, produsele, serviciile, etc.

Halloween Facebook Timeline Cover

Te pricepi poate la grafica. Sau poate la video. Sau, pur si simplu, ai alte idei. De ce sa nu incerci sa faci un ban facand doar ceea ce tie iti place?

Iti las mai jos putin o galerie de 4 filmulete drept exemplu in acest sens. O idee nastrusnica de-a mea, un clip de vreo 30 secunde in care un zombie sta asezat pe logo-ul sau numele cuiva, apoi se ridica si pleaca. Azi am postat acest gig si am avut deja doua comenzi! (ultimele doua clipuri).
[videogallery id=”ZOMBIE HALLOWEEN”] Si iti mai spun un secret de-al meu. De fapt, ti-l reamintesc, intrucat am mai scris despre asta. Lupul si acel zombie care apar in filmulete sunt clipuri greenscreen care pot fi descarcate gratuit si editate. Vino AICI pentru mai multe detalii.

Asadar, totul tine de imaginatie.Vino pe CHEAPERR.NET, inregistreaza-te gratuit si incepe sa castigi bani din propria ta pasiune!

Tu ce stii sa faci? Vino pe CHEAPERR.NET, inregistreaza-te gratuit si incepe sa castigi bani din propria ta pasiune!
CHEAPERR - YOUR ONLINE MARKETPLACE

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com