Autumn Frame Green Screen Tutorial

by on September 11, 2014

in EDITARE VIDEO, Romantic Blog

In urma nu cu mult timp, odata cu venirea toamnei, am oferit cadou un clip green screen cu o rama pe un fundal tomnatic peste care cad frunze ruginii fluturand usor, rama in care tu poti introduce o imagine a ta sau chiar un clip video, folosindu-te de functia chroma key a editorului tau video.

DESCARCA CLIPUL GREEN SCREEN AICI

Poti in acest fel fie sa creezi un filmulet cu o melodie de toamna si pozele tale personale ca cele doua create de mine (vezi aici si aici), fie un e-card (felicitare electronica) personalizat. Totul depinde doar de imaginatia ta!

Bun. Am spus ca pentru a realiza acest lucru va trebui sa te folosesti de efectul de chroma key, sau green screen, al editorului tau video. Intrucat am fost intrebat cum se poate realiza acest lucru, am creat un scurt tutorial in care arat pe scurt cat de simplu este.

Cam ce inseamna pe scurt green screen am mai explicat aici si aici.

DESCARCA CLIPUL GREEN SCREEN AICI

Daca esti pasionat de editarea video, cu siguranta te vei indragosti de acest efect pe masura ce vei descoperi cate lucruri minunate poti face cu ajutorul lui.

Alte clipuri green screen asemanatoare gasesti AICI si AICI.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com