Au trecut alegerile. Vin Sarbatorile!

by on November 21, 2014

in LUCRURI DE BAZA

Gata, competitia electorala a luat final, o competitie in doi care a impartit si populatia tarii in doua tabere.

Acum, ca stim numele noului presedinte al Romaniei pentru urmatorii 5 ani, ar fi bine ca atat protagonistii duelului pentru fotoliul de presedinte, cat si noi restul, populatia tarii, sa lasam orice rivalitate deoparte si sa ne amintim ca alegerile au trecut si vine sezonul Sarbatorilor de Iarna!

Au trecut alegerile. Vin Sarbatorile!Si intrucat Sarbatorile de Iarna sunt acea perioada cand macar pentru un timp ar trebui sa uitam de necazuri, dusmanii sau ura si sa ne reamintim sa iubim, sa fim mai buni si mai toleranti, hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ni-i inchipuim pe unii dintre protagonistii recent incheiatei competitii electorale intr-o altfel de competitie : BATAIE CU BULGARI DE ZAPADA!

Si acum, la finalul articolului si la final de an, sa nadajduim cu totii ca dupa ce s-au batut in declaratii si acum cu bulgari de zapada, a sosit in final momentul SA SE BATA SI PENTRU NOI, sa ne fie mai bine noua si copiilor nostri!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com