Are Moș Crăciun copii?

by on December 15, 2014

in Lumea Copiilor

Probabil mulți părinți au fost întrebați la un moment dat, asemeni mie, dacă Moș Crăciun are copii. Și probabil am fost inițial puțin confuzi, înainte de a oferi un răspuns celor mici.

Cu siguranță că Moșul are copii! Are milioane de copii…în toată lumea asta mare! Conceptul de familie, așa cum îl știm noi aici pe pământ, nu există și în Satul lui Moș Crăciun.

Are Mos Craciun copii?

Pentru el, toți copiii din lume sunt copiii lui, la fel cum sunt și spiridușii. Moșului îi place să stea lângă foc cu o ceașcă de ceai în mână, să asculte colinde de Crăciun și să citească toate scrisorile și dorințele de Crăciun pe care copiii i le trimit pe adresa lui de la Polul Nord.

De asemenea, Moș Crăciun adoră să vorbească fiecărui copil în parte printr-un mesaj video personalizat, exact așa cum i se adresează fetiței mele, Ana Maria, în filmul de mai jos.

Dacă subtitrarea nu pornește în mod automat, dă click pe pictograma de subtitrări de pe player

Și copilul tău se poate bucura de o astfel de discuție cu Moș Crăciun! Tot ce ai de făcut, este să mergi AICI pentru a afla cum poți realiza acest lucru!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com