Alege-ti poza de coperta

by on May 13, 2014

in INTERNET

Best UK Casinos

Poza de coperta (cover photo), este acea imagine larga, intinsa, aflata in partea de sus a profilului tau de facebook. Aceasta iti ofera posibilitatea de a scoate in evidenta o imagine unica, care sa te reprezinte, nefiind obligatoriu sa fie o poza cu tine ci una prin care sa arati cine esti sau ce iti place.

Alege-ti poza de coperta
Avand in vedere si faptul ca poza de coperta este primul lucru pe care il vede oricine iti viziteaza profilul de facebook, vei dori cu siguranta sa faci o impresie buna.

CE FACI ATUNCI CAND VREI SA ITI SCHIMBI POZA DE COPERTA SI NU ESTI UN CUNOSCATOR IN ALE EDITARII FOTO?
Pai, urmezi calea clasica si mergi pe google, scrii anumiti termeni de cautare, dai search, privesti printre rezultatele cautarii tale, alegi imaginea care ti se potriveste, o descarci in calculatorul tau, o reincarci pe facebook si apoi o setezi ca poza de coperta.

Vreau ca astazi sa iti spun despre un site dedicat special pozelor de coperta, de unde poti alege dintr-o gama foarte variata de imagini impartite pe categorii si de unde, IMPORTANT!, poti incarca poza de coperta favorita direct pe profilul tau de facebook, fara a mai fi nevoit sa o descarci anterior in calculator si a o reincarca apoi pe profilul tau.

Modul in care faci acest lucru este foarte simplu si il poti afla urmarind filmul de mai jos.


Cum tocmai ai aflat din vizionarea clipului video, pe masura ce in timp iti schimbi poza de coperta cu o alta de pe site, pe profilul tau de facebook, la categoria POZE, se creeaza in mod automat un album special numit PozeDeCoperta Photos, unde sunt stocate toate aceste imagini pe care tu le-ai incarcat anterior pe profilul tau.

Mergi acum pe POZEDECOPERTA.INFO si alege-ti poza de coperta potrivita pentru profilul tau!

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com