Adsense Pro Ultimate WordPress Theme

by on January 17, 2013

in WORDPRESS

Adsense Pro Ultimate CTR Theme este o tema wordpress Premium CTR, care ii ajuta foarte mult pe webmasters, posesorii de site-uri sau bloguri, sa castige mai multi bani cu Google Adsense.

Avantajul acestei teme este ca iti aduce un CTR ridicat, plasand anunturi (ads), in pozitiile cheie din blogul sau site-ul tau si ducand in acest fel la cresterea ratei de click CTR (click-through-rate).
Rata de clic CTR (click-through-rate), reprezinta numarul de click-uri efectuate pe un anunt, impartit la numarul de aparitii ale anuntului (afisari).

Asadar, daca esti in cautarea unei teme wordpress optimizate perfect pentru adsense, ai venit in locul potrivit. Pe langa cele spuse anterior, aceasta tema este in acelasi timp si foarte simplu de instalat si configurat in wordpress.

Adsense Pro Ultimate este o tema wordpress Premium CTR, care ii ajuta foarte mult pe webmasters, posesorii de site-uri sau bloguri, sa castige mai multi bani cu Google Adsense.

Adsense Pro Ultimate CTR Theme intra si in categoria Top-selling Adsense Theme, fiind una dintre cele mai vandute teme wordpress pentru adsense.

Rezumand totul, punctul forte al acestei teme este acela ca in mod automat se foloseste de pozitionarea reclamelor recomandata de Google (Google-recommended Ad Placements), rezultand de aici un CTR mult ridicat.

Spune-ne parerea ta!

comentarii

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

  • Reguli :
  • 1. Tratati persoanele care scriu pe acest blog cu respect, nu folositi un limbaj necivilizat sau cuvinte care sa aduca o vatamare morala celorlalte persoane care posteaza mesaje.
  • 2. In comentariile dumneavoastra va rugam sa va referiti doar la articolul in cauza si sa nu atacati autorul.
  • 3. Nu folositi un limbaj explicit sexual, vulgar sau care sa jigneasca.
  • 4. Fara comentarii discriminatorii cu tenta xenofoba, antisemita sau rasista.
  • 5. Daca aveti vreo plangere in ceea ce priveste administrarea acestui blog puteti trimite un mesaj la adresa de mail: contact@silviubacky.com.
  • 6. Comentariile care intra in contradictie cu regulile de mai sus vor fi sterse fara a se afisa vreun motiv.
  • 7. Daca veti continua sa sfidati aceste reguli nu veti mai putea sa postati mesaje.
Comentand pe acest blog, sunteti de acord cu regulile precizate, le intelegeti si va dati acordul ca le veti respecta. Va multumim.

{ 1 trackback }

SILVIUBACKY 2010-2015 - silviubacky.com